Наш Клуб‎ > ‎Новини‎ > ‎

Опубліковано другий випуск "Das ist fantastisch! Astra Nostra!"

опубліковано 1 лют. 2016 р., 15:59 Святослав Чирук   [ оновлено 1 лют. 2016 р., 16:07 ]
Минув рік після випуску першого номеру нашого електронного альманаху 
"Das ist fantastisch! Terra cossacorum" і ми раді презентувати вам друге число - 

"Das ist fantastisch! Astra Nostra".

Цей номер присвячено науковій фантастиці, яка потрактована редакцією достатньо широко - це і стімпанк, і кіберпанк, і космічна фантастика. Номер вміщує не тільки оповідання, але і пізнавальні статті, покликані розширити горизонти фантастики, які базуються на ексклюзивних матеріалах. Сподіваємось, він стане приємною подією не тільки для шанувальників фантастики, але і для всіх тих, кому цікава сучасна українська література.
 
Від себе зазначимо, що випуск номеру став для нас цікавою пригодою, хоча і забрав багато часу та сил. Ми дуже вдячні всім тим, хто доклав зусиль для його появи - всім авторам, які надали свої матеріали. Нам було дуже приємно, що на наш заклик відгукнулося так багато людей! Ми і надалі продовжуватимемо слідкувати за фантастичними подіями разом із вами і створюватиvtvj нову фантастичну реальність. 


У номері:

Статті: "Недержавний космос. Space Hub. Інтерв'ю з засновником - Максимом Ткаченко", "На фестивалі зірок", "Бойові дельфіни: вартові чорноморських глибин", "Стартова площадка українського космосу", "Що почитати? Топ 20 українських фантастичних книг", "Перекладна двадцятка", "Рецензія на книгу Ігоря Сіліври "Цепелін до Києва", "Другий український технотрилер. Бот-2 Гуаякільський парадокс", "Топ-15 фантастичник кінопрем'єр 2016", "Найочікуваніші серіали 2016", "Рецензії на фільми 2015", "Інтерв'ю з художником Ігорем Вітковським", "Одна з дилем в уявленні про технологічну сингулярність", "Польський стімпанк: геть від імперій!".

Оповідання: "Не убий!" (Павло Курило), "Точка неповернення" (Ігор Сілівра), "Ші-Ва" (Наталка Ліщинська), "Проблема Халі" (Олександр Хащівський), "Вторгнення" (Ія Новицька), "Боги далекого космосу" (Олександр Крот), "Гараліозіс" (Олексій Тимошенко), "Ті, що проходять повз" (Андрій Лозінський).

Погортати та завантажити:

На нашому сайті номер доступний для завантаження у кількох варіантах - для ПК (посторінково і розворотами) та для планшетів. Завантажити номер можна ТУТ.
Номер також можна "Погортати" на платформі  ISSUU ТУТ.   Та подивитися у  Google books.
Технічні рекомендації:  для перегляду на ПК Adobe Reader, починаючи з 5 версії. На планшетах PDF коректно відкривається WPS Office, та найприємніше завантажити на сайті версію для планшетів і завантажити її у свої google play книги.

Приємного вам читання! Залишайтеся разом із нами!

З повагою,
КЛУФ