Наш Клуб‎ > ‎Новини‎ > ‎

On-line курс про комікси від Стена Лі!

опубліковано 3 бер. 2015 р., 23:02 Святослав Чирук   [ оновлено 4 бер. 2015 р., 13:21 ]
Бажаєте більше дізнатися про комікси? Не гайте час! Записуйтесь на on-line курс від Національного музею Американської історії Смітсонівського інституту "Поява супергероїв та їхній вплив на поп-культуру" (The Rise of Superheroes and Their Impact On Pop Culture). Якщо ви успішно пройдете курс, то матимете можливість отримати оригінальні роботи Стена Лі (автора Людини-павука, Людей-Х та багатьох інших відомих коміксів), з його підписом та підписом представника нової генерації коміксистів - Майкла Услана (виконавчий продюсер Lego® Movie, Batman® VS Superman та інших фільмів), які є співавторами курсу! 

Вперше в історії, Національний музей американської історії Смітсонівського інституту пропонує є можливість зазирнути у свої колекції та зрозуміти, чому супергерої домінуючою культурної сили в сучасному світі. 



  • Superman® і Spiderman®, в Avengers® і Hulk® та інші, хто ці герої? Як вони розвивалися із міфів та фолклору в різних культурах та релігіях?
  • Чому супергерої з'явилися у 1938 р. та пережили бурхливе піднесення під час Другої світової війни? 
  • Чому спостерігіються припливи та відливи у популярності цього жанру? 
  • Як супергерої стали супер-лиходіями в очах уряду, духовенства, педагогів і батьків у середині ХХ-го століття?
  • Коли і як комікси отримали визнання як вид американського мистецтва нарівні із джазом?
  • Нарешті, коли і як комікси стати «крутими» та лягли в основу блокбастерів, серіалів та популярних відео-ігор?

Цікаво і те, що в межах курсу ви матимете можливість поспілкуватися зі Стеном Лі та Майклом Усланом і поставити їм свої питанняКурс є БЕЗКОШТОВНИМ. Заняття стартують 5 травня 2015 р. Триватимуть 5 тижнів. Взяти участь у курсі може кожний охочий, незалежно від громадянства.

Записуйтесь ТУТ.

Відео YouTube